دانلود سیب‌اپ

گاهی پیش می‌آید که تصمیم به غیرفعال کردن موقت اینستاگرام می‌گیریم. اما با شیوه دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام در آیفون و آیپد آشنایی نداریم. در این مطلب از سیب‌اپ روشی را به شما توضیح می‌دهیم که با کمک آن می‌توانید اکانت اینستاگرام خود را در گوشی آیفون یا تبلت آیپد غیرفعال کنید.

روش دی اکتیو کردن اکانت اینستا در ایفون

  1. وارد اپلیکیشن Instagram شوید و به پروفایل خود بروید.
  2. روی آیکون ☰ در گوشه بالای صفحه بزنید.
  3. وارد بخش Settings and activity شوید.
  4. گزینه Accounts Center را انتخاب کنید.
  5. وارد بخش Personal details شوید.
  6. گزینه Account ownership and control را انتخاب کنید.
  7. روی Deactivation or deletion بزنید.
  8. حساب اینستاگرامی را که می‌خواهید غیرفعال کنید، انتخاب کنید.
  9. گزینه Deactivate account را انتخاب کرده و روی Continue بزنید.
  10. دلیل غیرفعال کردن حساب را انتخاب کنید و در صورت درخواست، رمز عبور خود را وارد کنید.
  11. در نهایت گزینه Deactivate account را بزنید تا حساب شما به‌صورت موقت غیرفعال شود.
دی اکتیو کردن اکانت اینستا در آیفون (غیرفعال کردن موقت)

معنی دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام

شاید شما هم شنیده باشید که برخی کاربران اینستاگرام تصمیم به دی‌اکتیو کردن اکانت خود گرفته‌اند. از طرفی برخی اکانت‌ها را می‌بینیم که به جای نام کاربری آنها، کلمه (User) ثبت شده است و خبری از اکانت، پست‌ها یا هایلایت‌های آنها نیست. در این حالت متوجه می‌شویم که آنها اکانت خود را به‌صورت موقتی غیرفعال کرده‌اند. به این عمل دی‌اکتیو کردن حساب کاربری اینستاگرام می‌گویند.

تفاوت خارج شدن و دی‌اکتیو کردن اکانت اینستاگرام

دی اکتیو کردن اکانت اینستا در آیفون (غیرفعال کردن موقت)

گاهی پیش می‌آید که تصمیم به خروج از حساب کاربری خود می‌گیرید. برای این منظور مسیری را می‌روید که به گزینه (Logout) برسید. اگر زبان فارسی را انتخاب کرده باشید با «خروج از حساب کاربری» مواجه خواهید شد. با انتخاب این گزینه، شما با هر سیستم دیگری می‌توانید وارد اکانت اینستاگرام خود شوید. تنها باید نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید تا وارد صفحه اصلی اینستاگرام شوید. اما با دی اکتیو کردن اکانت اینستا در ایفون یا آیپد، باید مراحلی را پیش بگیرید که متفاوت از (Logout) کردن است و اکانت شما برای فالوئرهایتان نمایش داده نمی‌شود. فعال کردن اکانت غیرفعال شده هم روش متفاوت از ورود به اکانت اینستاگرام دارد.

تفاوت حذف و دی‌اکتیو کردن اکانت اینستاگرام

دی اکتیو کردن اکانت اینستا در آیفون یا آیپد، به غیرفعال کردن موقتی حساب کاربری شما منجر می‌شود. اما هنگامی که شما حذف اکانت (Delete Account) را انتخاب می‌‎کنید، مراحلی متفاوت از غیرفعال کردن موقت اکانت را پیروی کرده و تمام عکس‌ها، ویدیوها، استوری‌ها و ریلزی که منتشر کرده بودید، حذف خواهند شد.

این نکته تفاوتی است که میان حذف دائمی و موقت وجود دارد. اطلاعات شما بعد از دی اکتیو کردن اکانت اینستا در آیفون، کامل از بین نمی‌روند و دوباره قابل بازیابی هستند. توجه به این نکته اهمیت دارد که شما هر زمانی که تصمیم بگیرید، می‌توانید اکانت اینستاگرام خود را فعال کنید و غیرفعال بودن موقت اکانت به حذف دائمی آن منجر نخواهد شد.

غیرفعال کردن رمز دو مرحله‌ای

گاهی پیش می‌آید که کاربر برای برقراری امنیت بیشتر، ترجیح می‌دهد از رمز دو مرحله‌ای برای ورود به اینستاگرام استفاده کند. در این حالت توصیه می‌کنیم، پیش از دی اکتیو کردن اکانت اینستا در ایفون، رمز دو مرحله‌ای را غیرفعال کنید. زیرا ممکن است بعد از مدت زمانی طولانی وارد حساب کاربری اینستاگرام خود شوید و رمز دو مرحله‌ای در خاطر شما نمانده باشد. در این حالت ورود مجدد به حساب کاربری کاری دشوار و زمان‌بر خواهد بود.

مراحل غیرفعال کردن رمز دو مرحله‌ای عبارتند از:

  1. به بخش (Settings) یا همان تنظیمات اکانت خود در اینستاگرام وارد شوید.
  2. گزینه (Security) برای حذف رمز دو مرحله‌ای انتخاب کنید
  3. روی (Two Factor Authentication) کلیک کرده و به صفحه‌ای دیگر وارد شوید.
  4. گزینه (Text message) غیرفعال کنید.

پس از آن آماده هستید که فرآیند غیرفعال کردن موقت حساب کاربری خود را انجام دهید.

روش اکتیو کردن اینستاگرام در آیفون

اگر تصمیم گرفته‌اید که اکانت اینستاگرام غیرفعال خود را فعال کنید، باید وارد اپلیکیشن اینستاگرام شده و در صفحه لاگین آن، نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید. به این ترتیب، شما وارد اکانت خود می‌‎شوید، بدون اینکه تغییری در اطلاعات آن به وجود آمده باشد.

باید توجه داشته باشید که اگر هنگام اکتیو کردن حساب کاربری اینستاگرام، رمز عبور یا نام کاربری خود را درست وارد نکنید، به شما اخطار داده می‌شود که اطلاعات وارد شده صحیح نیست. در این حالت با زدن (Forget Password) می‌توانید اکانت خود را بازیابی کنید یا رمز عبور جدیدی برای آن تعیین کنید. سپس این اکانت دوباره در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

دی‌اکتیو کردن و حذف فالوئرها

بسیاری از افرادی که در اینستاگرام فعال هستند، تعدادی فالوئر در اکانت خود دارند. بنابراین حذف اکانت به‌صورت موقتی موجب نگرانی آنها خواهد شد. این سؤال برای آنها وجود دارد که آیا دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام در آیفون یا آیپد موجب حذف فالوئرها می‌شود یا خیر. در پاسخ باید بگوییم که (Deactive) کردن اکانت اینستاگرام به هیچ وجه باعث حذف فالوئرها نمی‌شود.

همانطور که در پیام‌های مستقیم، پست‌ها، هایلایت‌ها و محتواهایی که لایک شده‌اند، تغییری به وجود نمی‌آید. البته باید توجه داشته باشید که اگر شما اکانت خود را به طور دائمی حذف کنید، تمام فالوئرها و محتواهای منتشر شده از بین می‌روند و ورود مجدد به آن امکان‌پذیر نیست.

جمع‌بندی

  • در این مطلب از سیب اپ شما را با روشی آشنا کردیم که با کمک آن می‌توانید به دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام در آیفون اقدام کنید.
  • دی‌اکتیو کردن با خروج از اکانت اینستاگرام یا حذف دائمی آن فرق دارد.
  • با دی‌اکتیو کردن حساب کاربری اینستاگرام، فالوئرها، پست‌ها، هایلایت‌ها و محتواهایی که لایک شده‌اند یا در آنها کامنت ثبت شده‌ است، از بین نمی‌روند.
  • شما می‌توانید با ورود صحیح نام کاربری و رمز عبور اکانت اینستاگرام، مجدداً وارد حساب خود شوید.
  • دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام در آیفون، به حذف دائمی آن منجر نخواهد شد.

کلمات برای من راهی ایجاد می‌کنند که به کمک آن می‌توانم دیدگاه خودم را از جهان هیجان‌انگیز تکنولوژی با دیگران به اشتراک بگذارم. علاقه‌مند به حوزه سینما و تکنولوژی، چندین سال است که در تلاش هستم تا با تولید محتوای دقیق و فنی، به کاربران اپل و آیفون کمک کنم تا از استفاده دستگاه‌های هوشمند خود لذت بیشتری ببرند.

تگ‌ها:

مطالـب پیشنهـادی

نظر کاربران

محمد
نظر شما بعد از تایید نمایش داده می‌شود
خوبه